dissabte, 12 de Gener de 2013

El Club Ciclista Tàndem Catalunya, col·labora amb la institució ONCE, dins el seu programa de servei als afiliats, i més concretament en la vessant esportiva, fent possible que persones invidents o amb discapacitat visual puguin realitzar l'esport que a tots ens apassiona, el ciclisme. 

No pretenem ser un club diferent dels altres, ja que la nostra filosofia és plenament integradora. Creiem fermament en la integració de la persona discapacitada en la pràctica esportiva, així com, en el que l'esport aporta en forma de valors i superació personal.   

Estructuralmentperò, hi ha diferènciesaixí com en el funcionament de les sortidesdegut precisament al tarannà dels seus ciclistes. 

Les nostres sortidescoordinades per en Ferran i en Miguel Ángels'han de gestionar amb el temps suficient per a que tots els detalls de mantenimentpreparació i assignació de tàndemspugin ésser tinguts en conte. 

Els copilots (persones amb discapacitat visual), han de ser afiliats a la institució ONCE, i els pilots, formar part del seu servei de voluntariat. 

Això no obstant, i donat que no sempre és possible quadrar el nombre de pilots i copilots. En cas d'excés de pilots, no hi ha cap inconvenient en que aquests vinguin amb les seves pròpies bicicletes i facin la sortida de manera individual. Així com, en cas contrari, els copilots poden tornar-se al llarg del recorregut, per tal de facilitar que tots puguin realitzar l'activitat en major o menor mesura, evitant que s'hagin de quedar a casa per manca de pilots. 

Cal tenir en conte que durant les sortides dels dissabtes, contem amb la inestimable col·laboració d'en Paco, que a mans del vehicle de seguiment, permet que tant en Miguel Ángel, com en Ferran (dissabtes alterns), puguin acompanyar-nos, donant suport mecànic, logístic i tàctic als ciclistes que realitzem la ruta o rutes proposades.

D'altra banda, el C.C.Tàndem Catalunya, dóna suport a la competició (actualment 2 corredores -Emma i Bea-), i a la participació dels seus socis en marxes cicloturistes, trobades i altres activitats d'interès.


Així doncs, benvinguts al bloc del C.C.Tàndem Catalunya, a través del qual us mantindrem informats de les activitats dutes a terme pels nostres ciclistes.

I per descomptat, si us animeu a "provar" amb nosaltres, sereu més que ben rebuts. 

També Podeu participar lliurement al bloc a través dels comentaris. Opció que podeu emprar lliurement per a realitzar consultes, propostes i tota mena de qüestions que volgueu plantejar.


Salut!


Publicado por cpradasg @ 23:07
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios