dissabte, 07 de Desembre de 2013

Crec que des de la botifarrada a casa d'en Pere, que no sortia els dissabtes amb els tàndems de la ONCE. 

Retrobades doncs, aquestes sortides. Almenys durant un parell de mesets (fins tornar a començar el curs), amb el descans nadalenc pel mig, clar. 

Ja en tenia ganes, la veritat. De fet, algú us dirà que he sortit com un cavall desbocat, hehehe... 

6 tàndems i dues individuals, 12 ciclistes doncs, rodant per l'asfalt amb una temperatura ideal per a rodar, per Caldes de fet, ni fred ni calor, 0ºC!!!  

Costa aconseguir que fem les sortides de manera compacta. I més quan som un bon nombre de tàndems. Una llàstima... Hi ha quelcom més impressionant que veure una doble filera de tàndems rellevant per la carretera a bon ritme? És impressionant! I ho hem d'aconseguir. 

De fet... Què millor que fer-ho ara? Ara és quan s'ha de fer volum a baixa intensitat, i és un bon moment per a polir les qüestions tècniques, i creieu-me... N'hi ha un munt! 

Caram! Tant de temps sense sortir, i ara va, i em poso a criticar al personal!!! No m'extranya que quan menys m'ho espero, em disparin dards emmetzinats en forma d'atac, hehehe... 

És broma! El tema dels relleus és la gran assignatura pendent en totes les grupetes cicloturistes, i quan dic totes... Son totes! Tanmateix, hi ha corredors que tampoc ho tenen massa clar, no us penseu. 

Així que... Què caram! S'assumeix com un mal menor, i a gaudir de donar pedals, que d'això sí que en som uns mestres. Ens ho passem pipa! 

No sé si ha estat cosa del fred o què, però en arribar al repetjó de la cimentera de Moncada, després d'una sortida una mica caòtica, i lenta... El ritme a anat "in crescendo" de forma progressiva. 

Es tractava de rodar plegats fins Bigues i Riells, a peu de port, i... Res, de res! S'ha anat tota l'estona fent un veritable estira i arronsa, on uns imprimien un ritme ràpid, es trencava el grup... Esperàvem, i tornem a fotre-li! Uf... 

Aquí sí que em toca entonar un "Mea Culpa". Shhhhhhhhhh... !!! Ara que no em sent ningú, no era jo, no. Era en Javi que anava boig per pencar. Etio es fot 4h sobre els rodets, no m'estranya que quan sortim, es desboqui. 

El recorregut ha estat el clàssic circuit de St.Feliu de codines per Bigues i Riells. Baixada trepidant cap a Caldes, i rodant a bon ritme fins BCN.


Recorregut.Perfil.


Les dades.


Les fotos.
Publicado por cpradasg @ 18:36  | Sortides Dissabte.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios