diumenge, 14 de Juliol de 2013

Dissabte 13 Juliol 2013.


Darrera sortida abans de les vacances d'estiu, celebració de l'aniversari d'en Pere amb botifarrada inclosa, i quilometrada (82) en un dia memorable, el qual recordarem sempre pel bon rotllo viscut, l'hospitalitat d'una família, la d'en Pere, que s'ha desfet en atencions (gràcies a tots), i un recorregut que sense ser molt exigent em afrontat a molt bon ritme, i del qual n'hem gaudit tots com feia temps, gràcies també a la bona colla que s'ha format entre tàndems, les individuals del Ripollet, i les que s'han anat afegint en el transcurs de la jornada. 

Passat el Pont de Moncada que travessa el Besòs per a dur-nos a la carretera de La Roca, s'ha afegit al pilot de tàndems que sortia del Velòdrom, un grupet de 4 individuals que havien quedat allà amb en Pere(amics del Ripollet), per a acompanyar-nos a casa seva, i compartir amb nosaltres, o nosaltres amb ells, la celebració del seu aniversari. 

Hem aixecat una mica el peu per a facilitar la seva incorporació, al "Treno" Blanc-Verd i groc, i enfilar cap a la Roca. Al Cap d'uns quilòmetres en Pere ha hagut d'aturar-se per avaria, la qual cosa ha fet que ens aturéssim els 4 tàndems que s'havíen destacat, per tal d'esperar-lo. Han passat com si de l'Ave es tractés, i han començat a perseguir-los fins una mica abans de La Roca on ens hem reagrupat novament. 

Al repetjó de la localitat, el grup s'ha tornat a fragmentar, i ja no tornaríem a anar plegats fins Cardedeu, on enfilaríem la pujada a Cànoves a bon ritme, cadascú el seu, estirant-se el grup, però sense distanciar-se massa, uns dels altres. 


La Botifarrada. 

Tornada força ràpida pel mateix camí, i enfilada per Torre Baró, que avui s'ha fet especialment dura.


Publicado por cpradasg @ 7:00  | Sortides Dissabte.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios