dijous, 04 de Juliol de 2013

29-06-13.

5 tàndems han sortit aquest matí del velòdrom d'Horta direcció St.Feliu de Codines, bon número. 

Malgrat el dia ha començat núvol i relativament fresquet, de seguida ens ha acompanyat el sol, i amb ell, la bona temperatura. Ha fet calor, però no ha estat pas una calor d'aquelles que tornen l'aire irrespirable, que fa que suïs a mars, i només pensis en beure, beure, i beure. La sortida s'ha fet força confortable en el que a temperatura es refereix. 

El tàndem Javi-Carles ha marcat el ritme a la pujada a St. Feliu després d'avançar en Joaquin i el Julio que han començat a molt bon ritme.

S'han destacat, seguits d'en Pere i l'Edu, que malgrat no els duien enganxats, tampoc els acabaven de distanciar. no m'ho he pensat, i aprofitant un petit descans en l'ascensió a St. Feliu, li he dit al Javi - "Voy a poner plato!- 

En Javi i en Carles, han posat plat, canviant de ritme, fins a manca de gairebé un quilòmetre. Ham mantingut un bon ritme amb el plat gran.

En Miguel Ángel ha flipat en veure com anaven!!!

4 voltes a la rotonda han tingut temps de fer per a recuperar-se, fins que en Pere i l'Edu han arribat. Després, mica en mica, han anat fent cim la resta. 

Després de refrescar-nos i menjar alguna que altra barreta, s'han llençat ràpidament direcció Caldes.

 

Sempre és divertit baixar per aquesta carretera, és ràpida i de corbes fàcils de traçar. 


Publicado por cpradasg @ 19:42  | Sortides Dissabte.
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios